mROY® серия помпи

mROY® серия дозиращи помпи
Дозиращите помпи от серия mROY контролират дозирането на химикали с ненадмината точност и надеждност. Тази дозираща помпа е издръжлива, компактна по конструкция и дава възможност за dozirane на някои от най-агресивните химикали с повтаряща се стабилна точност от ± 1%.
Помпи отговарят на всички приложими стандарти в т.ч. на спецификациите на API 675.

  • Дебити от 0,8л/ч до 330 л/ч в конфигурация на симплекс, или 660 л/ч в дуплексна конфигурация.
  • Налягане от 5 bar до 207 bar
  • Точност 1.0% при съотношение 10: 1
  • Хидравлично балансирана диафрагма с разчетен период от 96 000 часа
  • Тригодишна гаранция

Най-често срещаните приложения включват инжектиране на химикали като коагуланти, биоциди, дезинфектанти, полимери, омекотяващи агенти, киселини и основи за контрол на рН, инхибитори на корозията, добавки и много други.
Пречистване на води. Те трябва да се третират ефикасно, рентабилно и в рамките на съответните стандарти за качество. Не само, че MROY помпите могат ефективно и безопасно да доставят широка гама от химически добавки, те са добре известни със своята надеждност. С превантивна поддръжка, тези дозиращи помпи могат да работят на пикови нива в продължение на десетилетия, което води до по-малко спиране и намаляване на разходите за поддръжка.

Химическа и нефтохимическа преработка. Устойчивият дизайн на помпата mROY му позволява ефективно да издържа на токсичния характер на обработващите течности, докато способността й за регулиране на дебита може да издържи на промени на температурата и нялагането по време на работа.
Други приложения: Хранително-вкусова промишленост, производство на фармацевтични продукти, Целулоза и хартия и други.

Запитване
Спецификация

G серия/MACROY® помпи

Помпите от серия G се отличават с променливо ексцентрично задвижване с настройка на хода. Предлага се в три размера. Корозионно устойчивият пластмасов или алуминиев корпус е проектиран да издържа на тежки условия, докато високоефективните двигатели намаляват отделянето на топлина. Тези надеждни помпи изискват минимална поддръжка, намалявайки разходите по време на целия жизнен цикъл на помпата.

Налягане до 12 бара
Дебити до 1181 л/ч.
Точност- ± 1% от пълния капацитет при стандартното съотношение на 10: 1

Простота на дизайна. Помпата има няколко движещи се части и е компактна и лека.

Приложения: Дозиращите помпи от серия G или MACROY са идеални за дозиране на химикали в съоръженията за пречистване на вода , индустриални процеси, селско стопанство и много други приложения. Тези помпи надеждно инжектират химикали като железен хлорид, алуминиев сулфат, полимери, алкали, натриев хидроксид, киселини, средства против пенообразуване и много други за коагулация / флокулация, обработка на каша, контрол на pH и регулиране и обезсоляване.

Запитване
Спецификация

Дозиращите помпи PRIMEROYAL® са универсални, надеждни помпи, които последователно и точно инжектират химикали. Изпитаният дизайн на помпите позволява прецизен контрол на скоростта на подаване на помпата с +/- 1% постоянна точност в диапазона от 10 до 100% от номиналния дебит. Те разполагат с компактно, променливо ексцентрично задвижване, което променя дължината на хода, като препозиционира центъра на вала в ексцентрика. Модел PH осигурява точно дозиране на широк спектър от течности, използвани в много индустриални процеси, поради техния модулен дизайн, който предлага няколко типа глави, контрол на дебита и други опции за конфигуриране, за да отговарят на специфичните изисквания на вашето приложение.

Запитване
Спецификация

MILROYAL® серия B,C,D помпи

Максималните дебити от 125 л/ч до 7873 л/ч на механизъм
Наляганията варират от 7 бара, при по-големи дебити до 380 бара при по-ниски дебити
± 1% стационарна точност в съотношение 10: 1.

Предимства:

Гъвкавост на конфигурацията. Три размера помпи обхващащи пълната гама от мощности и налягания и има възможност да бъде мултиплексирани с до 16 глави, задвижвани от един мотор.

Устойчивост на утечка. Изборът от диафрагми, включително метални, високопроизводителни и критични сервизни мембрани, могат да осигурят устойчивост на течове при налягания до 1380 бара

Точен контрол на дебита. Дебита е регулируем чрез ръчно управление, електронно задвижване, пневматичен задвижващ механизъм или променлива скорост което позволява гъвкав контрол на подаването на химикали.

Спецификация серия В
Спецификация серия С
Спецификация серия D
Запитване

MAXROY® серия помпи

Серия MAXROY е здрава, за индустриални цели дозиращи помпи, проектирана за приложения до 1,100 l / h) при налягане до 28 bar. Стандартно съотношение 10: 1 с различни възможности, които да отговарят на изискванията на приложението. Точност ± 1%
Корпусът от чугун с химическо устойчиво покритие позволява използването на помпата в най-тежки и агресивни условия. Вътрешният регулируем предпазен клапан предпазва помпата от свръхналягане.
Липсата на контурни плочи позволява на помпите от серията MAXROY да работят с широк спектър химикали, включително киселини, основи, суспензии, вискозни материали и много други помощни средства за обработка. Използва се в широк спектър от промишлени процеси, включително за обработка на води производство на електричество, хартия, добив на нефт и газ, селско стопанство и др.

Запитване
Спецификация

Помпи с дистанционна глава за екстремни температури


  • Понякога се налага да се изпомпват течности с екстремни температури, които са или прекалено горещи или твърде студени. И в двата случая тези температури могат потенциално да причинят дълготрайно износване и евентуални повреди на вътрешните елементи и хидравличното масло. Дистанционната помпена глава е проектирана да държи ефекта, от екстремните температурати, далеч от останалите компоненти на помпата, като отделя камерата за течност. Използва се подходящото междинно масло, за да работи с такива температури да помогне за разсейване на температурната разлика.
    Принцип на работа: По същество тази помпа е подобна на всяка друга помпа с хидравлично задвижване на диафрагмата. Единствената разлика е, че има междинно хидравлично масло, което прехвърля налягането към помпена глава, която е на известно разстояние от останалата част на помпата. Тези помпи са проектират по поръчка и те могат да бъдат персонализирани към всяко приложение . За целта, трябва да знаем всички подробности за приложението, като свойства на флуида, температура , вискозитет и относително тегло, температура на околната среда, работен режим, смукателни и нагенталтелни условия и т.н., за да се определи най-подходящата конфигурация.

Характериситки:
Дебит до 480 GPH
Налягане до 400 PSI
Температурен диапазон на течността от -45º до 242º C)
Точност на дозиране ± 1%
Вграден предпазен клапан
Възможност за работа с различни течности, включително суспензии и такива с големи вискозитети
Регулиране на дебита – 0-100%, помпата работи или спира
Съотношение на дължината на хода н – 10: 1
Съотношение на борй ходове – 10: 1
Материали за изработка: 316 SS, Alloy 20, Hastelloy C

Запитване